Verzenden en retourneren

Verzending

Je bestelling wordt binnen maximaal 48 uur na bestelling vanuit België verzonden.

  • Standaard bestellingen binnen België worden verzonden als brief via BPost en worden in normale omstandigheden binnen 3-5 werkdagen na verzending geleverd. In geval van vertragingen kan je pakje er natuurlijk een paar dagen langer over doen.
  • Bestellingen met tracking binnen België worden 1 of 2 dagen na verzending geleverd via BPost. 

  • Internationale bestellingen binnen Europa worden gewoonlijk tussen 3 en 10 werkdagen geleverd, afhankelijk van het land van bestemming en van de koerier.

Een probleem? 

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je pakje, mocht het meer dan 7 werkdagen duren eer je je pakje ontvangt, of als je pakje niet is wat je ervan verwacht had, stuur dan gerust een berichtje via mail of instagram en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Retourzenden kan tot 4 weken na aankoop, op voorwaarde dat het product niet geopend of gebruikt is geweest. Verzendkosten van retourzendingen zijn voor rekening van de koper.  

Houd er rekening mee dat de vermelde verzendtijden schattingen en dus niet gegarandeerd worden. Bestellingen die internationaal verzonden worden, kunnen vertragingen oplopen als gevolg van postsystemen in andere landen zonder dat ik daar veel aan kan doen. 

Hou rekening met internationale importkosten voor landen buiten Europa. Deze zijn niet ingecalculeerd in de verzendprijs. 

 

Contactformulier